Δευτ-Παρασκ 09:30 - 15:30 + 16:30 - 21:00 Σαβ 9:30 - 14:30 +30 2610425272

Η Εταιρεία μας

Το γραφείο “Acropolis Travel” έχει ενεργή παρουσία στον χώρο του ταξιδιού από το 1979, ξεκινώντας ως γραφείο Γενικού Τουρισμού που εξειδικεύεται στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς την Ιταλία και τα ελληνικά νησιά.
Ο ιδιοκτήτης Κοροβέσης Σπύρος, με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο, επέκτεινε τις δραστηριότητες του γραφείου σε όλους τους τομείς τουρισμού, όπως αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο, κρουαζιέρες, ταξίδια για μήνα του μέλιτος, φοιτητικά ταξίδια, επαγγελματικά ταξίδια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.λπ.
Το 2009 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στο Παλιό Λιμάνι της Πάτρας και την ίδια χρονιά  βραβεύτηκε από την Minoan Lines με τον τίτλο “Best Performing Partner Award”, ως ένα από τα καλύτερα γραφεία “Ticketing” στην Ελλάδα.
Τον Οκτώβριο του 2019, το “Acropolis Travel” μεταβιβάζεται στην κόρη του Κοροβέση Νάσια, η οποία έχοντας το DNA του πατέρα της, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του γραφείου.
Στόχος μας είναι, σε ένα φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες μας, να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές, με υπευθυνότητα, συνέπεια και εμπειρία.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!